STAGIAIR EVENT PLANNING

(MEEWERKSTAGE)


Op zoek naar een gevarieerde stageplek, ben je een organisatorisch talent, commercieel ingesteld en een echte teamplayer? Dan hebben we nog een laatste vraag: kom je solliciteren? We zoeken een gedreven stagiair om onze workshops, masterclasses en inspiratiemiddagen te plannen en digitaliseren.

Over ons
Graag stellen we ons eerst even voor. VHC Jongens BV is een van de grootste horecagroothandels van Noord-Holland. VHC Jongens ziet het opleiden, bijscholen, inspireren en ondersteunen van klanten in de vorm van workshops, masterclasses en inspiratiemiddagen als service.

Wat ga je doen?
We zijn op zoek naar een organisatorisch talent met affiniteit voor de horeca, een digitale duizendpoot die meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden. Je gaat aan de slag met het plannen van onze evenementen, maakt draaiboeken en wordt het aanspreekpunt voor onze leveranciers en klanten. We willen graag verder digitaliseren en zoeken daarom een proactieve stagiair die meedenkt over automatisering. Jij weet de weg te vinden in Outlook programma’s, gaat graag zelfstandig aan de slag en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben je een goede planner en kun je goed met Excel overweg? Dan ben jij de ideale kandidaat.

Wie ben jij?

 • Outlook Office kent geen geheimen voor jou
 • Je bent een kei in planning en communicatie
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent proactief, punctueel en flexibel

Wij bieden

 • Goede stagevergoeding
 • Een uitdagende stage bij een gezond bedrijf
 • Een plezierige en dynamische werkomgeving
 • Uitstekend verzorgde lunch en overheerlijke koffie

Word jij onze nieuwe stagiair event planning?
Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV. Voor vragen over de stage neem je contact op met Personeelszaken via [email protected].

SOLLICITEREN

  Persoonlijke gegevens

  Voornaam *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  Geslacht *
  ManVrouw

  Adres *

  Postcode *

  Plaats *

  Telefoon *

  E-mail *

  Geboortedatum *